avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Modificare perioada fiscala tva in vector?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Modificare perioada fiscala tva in vector?

Am urmatoarea problema:o societate comerciala infiintata in august 2010 platitoare de tva trimestrial face o achizitie intracomunitara in noiembrie 2010(se inregistreaza anterior in ROI )si depune 092 schimbare perioada fiscala tva lunar.In anul 2011 nu mai efectueaza nici o achizitie intracomunitara iar cifra de afaceri <119.000.E obligatoriu sa schimbam din nou perioada fiscala la trimestru sau putem ramane pe lunar considerand ca in 2012 vom mai efectua achizitii intracomunitare?

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara trecere la tva lunar adriana_ramona adriana_ramona Am o firma care plateste tva trimestrial. A efectuat o achizitie intracomunitara in valoare de 370 lei. Se depune formularul 092, si trece la tva lunar, depune ... (vezi toată discuția)
Declaratia 092 rocky2009 rocky2009 Buna ziua, am o problema legata de declaratia 092, in sensul ca am un client care in luna noiembrie a facut o vanzare de servicii intracomunitare ( a fost ... (vezi toată discuția)
Trecere la tva trimestrial colorana colorana Buna seara! Detin un SRL infiintat in 2012, platitor de tva lunar si impozit pe venit, am facut si o achizitie intracomunitara in aprilie 2014 . Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)