avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... constructie casa
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

constructie casa

buna,,detin in prorietate un teren si o casa din chirpici dobandit prin contract vinzare cumparare,casa nu are plan de constructie (schita)e construita de prin 1960 in cf e trecuta casa si teren fara alte detalii,as dori sa construiesc o cladire noua,pe interior sau pe exterior ,adica lipit de pereti vechi cu o adaugare spate lateral iterior curte,fara modificare la fatada. pot sa construiesc fara plan de constructie,scchita...etc. se poate cu autorizatie de reabilitare modificare de la primarie? va multumesc!#-o

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica danpin69 danpin69 Salut, Doresc sa stiu daca partile laterale ale unui bloc cu doua scari de forma dreptunghiulara, sunt considerate parti comune?(pe aceste laterale nu exista ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! (problema casa cu calcan) Buna ziua si sper sa gasesc pe cineva sa ma lumineze si pe mine... Terenul are 11,2 m deschidere la strada si 29 adancime care nu este o problema. Pe stanga ... (vezi toată discuția)
Este voie sa se schimbe destinatia acoperisului in mansarda fara autorizatie de constructie? SuperMAN SuperMAN Parintii mei au construit un garaj cu acoperis inalt care ulterior l-au transformat in mansarda dar fara sa modifice structura de rezistenta a garajului si ... (vezi toată discuția)