avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cand pot sustine examenul in vederea obtinerii unui ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cand pot sustine examenul in vederea obtinerii unui nou permis de conducere?

In primul rand scuze daca nu am nimerit bine pe forum dar sunt prima data aici.Am sa incep cu problema mea...si sper sa primesc raspunsuri profesioniste nu mustrari.In data de 08.04.2011 am fost prins baut...cu 1,00 mg in aer expirat si automat am fost dus la recoltarea de probe biologice rezultand 2,10g alcool si 1,95.Mentionez ca am recumoscut fapta,nu am fost recalcitrant etc.Am fost judecat,pedeapsa fiind de 1500 lei amenda penala conform art87 al.1,cu aplicare art.74 lit "a" ,"c" cod penal si art.320 ind.1 al.7 cod penal raportat la art.76 lit"e" cod penal.De asemena am platit avocatul din oficiu si de asemenea in temeiul art 191 am mai platit 400 lei cheltuieli judiciare. Sentinta a ramas definitiva pe data de 17.08.2011. Acum intrebarea: cand voi putea reobtine permisul de conducere?Si ce as trebui sa mai stiu...Multumesc celor care o sa aiba rabdare sa citeasca mesajul meu,dar va rog sa intelegeti ca nu deranjam daca eram lamurit din alta parte.Inca odata scuze.
Cel mai recent răspuns: liviub82 , utilizator 00:05, 21 Ianuarie 2012
In termen de 6 luni de cand ati executat pedeapsa ( in cazul dvs, de cand ati platit amenda penala ), puteti sustine examen pt obtinerea permisului de conducere. Nu mai faceti scoala, aveti de intocmit un dosar cu actele.. vezi in link
www.avocatnet.ro/content/art...
Ultima modificare: Vineri, 20 Ianuarie 2012
gi-jane2, moderator
gi_jane2 a scris:

In termen de 6 luni de cand ati executat pedeapsa ( in cazul dvs, de cand ati platit amenda penala ), puteti sustine examen pt obtinerea permisului de conducere. Nu mai faceti scoala, aveti de intocmit un dosar cu actele.. vezi in link
www.avocatnet.ro/content/art...

In primul rand multumesc de raspuns.M-ati mai inveselit putin.N-as vrea sa par cicalitor dar....am auzit variante si variante de parca nu ar fi o singura lege in tara asta.De aceea va mai rog.....e sigura varianta aceasta???Multumesc si scuze de deranj.
Cu placere
La ce va referiti cand intrebati daca e singura varianta ?
Dvs nu mai aveti permis deloc, a fost anulat.. ce alta varianta doriti sau ce intrebati ?

( apasati va rog, butonul " raspunde " )
Nu nu.... ati inteles dumneavoastra gresit...am intrebat daca e "sigura" varianta aceasta. Cred ca din cauza oboselii ati citit gresit.
:( da, scuze, am citit gresit.
Da, sigur e singura varianta :)

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp pot obtine permisul de conducere? Raulll Raulll BUNA. In urma unui evenimet rutier soldat cu vatamarea corporala a unei persoane y, instanta hotareste: ,,In baza art. 184 alin. 2 si 4 cod penal prin ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unui nou permis de conducere dupa ce in dosar s-a dispus amenda penala TheEmperor TheEmperor va rog sa-mi spuneti cat timp este retinut permisul de conducere s-au este anulat dupa o amenda penala de 1ooo ron la p alcoolemie de 1,8 in sange (vezi toată discuția)
Examen pentru permis cu amenda penala kissbela kissbela In 2004 am avut un accident rutier, iar in 2006 am primit o amenda penala de 1.500 lei, pe care nu am achitat niciodata. Permisul mi a fost retinut pentru ... (vezi toată discuția)