avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Bilant si Declaratii fiscale- SRL infiintat in 2011
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Bilant si Declaratii fiscale- SRL infiintat in 2011

Buna seara,
Pt. SC-SRL infiintat in decembrie 2011, fara venituri si angajati in 2011, dar cu chelt. de infiintare, la ORC, chelt. comision redactare acte infiintare SC, chelt.comision agentie imobiliara, pt.intermediere gasire spatiu de inchiriere, fact. chirie in avans pt. luna ian.2012(mentionez ca toate facturile cu chelt mentionate sunt achitate in dec 2011), va rog sa-mi spuneti daca se depune bilant sau declaratie pe propria rasp.de lipsa activitate.Mentionez ca am intrebat la DGFP iar raspunsurile au fost contradictorii.
Deasemeni va rog precizati ce declaratiilor obligatorii voi depune si la ce termen, dat fiind ca SC este platitoare de impozit pe profit, iar din ianuarie 2012 platitoare de tva si Inreg. in Reg.Operatorilor Intracomunitari (livreaza exclusiv soft-uri,catre un client din Germania).
Va multumesc anticipat.
Doina G.

Alte discuții în legătură

D101 oct -dec cu bilant auditat ramonavezetiu ramonavezetiu Buna ziua , Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema. D101 oct dec cu definitivare an pe 25.04.2011.Pierdere tot anul 2010.S-a declarat si ... (vezi toată discuția)
Bilant pfa sistem real 2011.ce este deductibil si cat %? parfi63 parfi63 Nu am platit la sanatate de la infiintare.Daca platesc acum (ian 2012) pot deduce contributia datorata(fara penalitatile lor) din venitul realizat in ... (vezi toată discuția)
Bilant / declaratie inactivitate lenutaelena4 lenutaelena4 O societate infiintata in 2011 a depus bilant pentru 2011 si 2012 in care au fost evidentiate doar cheltuielile de constituire si un comision platit la o firma ... (vezi toată discuția)