daca un sofer accidenteaza un copil....si-l baca in spital (piciorul rupt)
nu s-a facut dosar ,nu i s-a supendat permisul...si nici macar o amenda nu a primit.
oare sa fie vreo smecherie care nu poate deslusi nimeni ?????
din cite am inteles....masuratorile facute de politie ,au constat ca avea 60 de metri de frina. deci cred eu ca avea o viteza destul de mare.
nu se putea nici o masura de a sanctiona acel sofer???????????
Scoateti certificat medico-legal pentru copil si daca numarul de ingrijiri medicale stabilit de IML depaseste 10 zile, si daca nu au trecut mai mult de 2 luni de cand ati cunoscut autorul accidentului, faceti plangere penala pentru vatamare corporala din culpa!
stiu ca se poate...scoate certificat
dar cea mai mare curiozitate era ..cum de nu a fost sanctionat automat de politisti...totusi este un accident................chear sa-l lase asa???? nici macar o amenda nimic?
Posibil ca la spital cadrele medicale cand au chestionat pacientul ,sa nu fi aflat ca acesta a fost victima unui eveniment rutier si pe cale de consecinta nu au apreciat necesar sa sesiseze politia rutiera
daca autorul accidentului nu a incalcat regimul privind circulatia pe drumurile publice, iar pentru asta trebuiau facute cercetari, atunci nu, singura raspundere a autorului accidentului este de natura penala dar conditionat de plangerea prealabila precum si patrimoniala pentru daune interese.