avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am fost inselat...ajutati-ma cu un sfat..
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am fost inselat...ajutati-ma cu un sfat..

va salut...is nou pe acest forum sper sa nu scriu prostii dar doresc ajutorul vostru
mi-am comandat acu cateva zile de pe un site un dvd auto am vorbit cu omu mi-a trimis poze cu acel dvd si o filmare mi-a placut am decis sa mi-l trimita prin posta cu ramburs..insa surpriza cand mi-a ajuns pachetu si l-am deschis nu era acel dvd despre care am vorbit cu el si care mi la aratat...era altu care nu mere am incercat sa iau legatura cu el si nimica...in schimb ma sunat si ma amenintat cu bataia ca el lucra la o firma de paza si io lui nu am ce sa ii fac...
acu as dori sa stiu daca pot sa ii fac ceva...sa imi recuperez banii macar#-o va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012
mar1u5, utilizator
Formulati plangere penala pentru inselaciune la politia sau parchetul competente , conf.art.215 c.pen.
Pastrati recipisa , chitanta de la posta si faceti dovada intelegerii dintre dvs si persoana care v-a inselat prin intermediul corespondentei electronice.
Daca exista si martori care au asistat la discutii sau la ridicarea "coletului" cu atat mai bine
am un martor care a vazut cand am ridicat acel colet si am si chitanta de la posta cum ca i-am platit acel pachet si ridicat de la posta...
Aveti inregistrata si conversatia prin email , toate acestea vor constitui probe.
Indicati numele martorului si adresa sa , atasati la plangere copii de pe actele mentionate.
inregistrarea no am...adica o am pe telefon...dar cum pot sa fac rost de ea...am inteles ca telefoanele is ascultate sau ceva d genu...sper sa nu vorbesc prostii...in schimb am mesajele de la el...multumesc
i-am trimis un mesaj in care l-am anuntat ca ii fac plangere penala pentru inselaciune...si i-am scris art.215 si mi-a raspuns ca is nebun ca nu este asa ceva...ca art.215 se ocupa de altceva...nu de ceea ce am zis io este adevarat???
m-am saturat de acest om..nu pot sa cred ca exista asemenea oameni fara frica de lege...
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012
mar1u5, utilizator

Alte discuții în legătură

Teapa in urma intermedierii pe un site mihai46 mihai46 buna ziua in urma cu cateva zile pe [EDITAT].ro am cazut de acorrd cu un anume ela 36 care repezeta userul sa facem un schimb avea un laptop care era la ... (vezi toată discuția)
Ce prevede art. 215 ? Myoararoshu Myoararoshu Buna seara, puteti sa-mi spuneti unde si ce contine art. 215 C.P.? Multumesc, Mioara (vezi toată discuția)
Antrenarea raspunderii penale Dima Mihaela Dima Mihaela Buna ziua Am urmatoarea problema : am preluat de la o persoana o societate comerciala. La prima verificare, din actele contabile situatia era exact cea ... (vezi toată discuția)