avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Avertizări, Banări Avertismente Avertisment @OlteanuAdrian
Discuție deschisă în Avertismente

Avertisment @OlteanuAdrian

Userul @OlteanuAdrian primeste avertisment pentru incalcarea repetata a pct. 3.3. din Regulamentul de postare al mesajelor in forum.
Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.


Deoarece i s-a atras atentia intr-unul din topicele deschise sa nu mai deschida un nou topic cu acelasi subiect, userul a continuat postarea fara sa tina cont de rugamintea care i-a fost adresata.

Ultima modificare: Duminică, 22 Ianuarie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Avertisment user @aidu. andreigrigoriu andreigrigoriu Utilizatorul aidu primește din nou avertisment pentru postarea repetată a unor întrebări asemănătoare. Îi repetăm, Regulametul forumului ... (vezi toată discuția)
Avertisment user 280366 Admin Admin Userul primește avertisment pentru încălcarea repetată a punctului 3.3 din Regulament: Nu adresa aceeași întrebare pe mai multe secțiuni ale forumului ... (vezi toată discuția)
Avertismnent user @valentinian  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Userul [b]@Valentinian [/b]primeste avertisment intrucat desi i-a fost atrasa atentia in forum asupra modului in care posteaza mesajele, a continuat sa incalce ... (vezi toată discuția)