Am terminat facultatea de Filosofie - Jurnalism id in anul 2008 , in anul 2005 cand am depus o serie de acte pentru inscriere , am adaugat si diploma de bacalaureat in original (aici greseala mea) iar peste o luna , doua am nevoie de ea.ele . Intrebarea mea este : Unde sa ma adresez pentru recuperarea lor ? Cat timp ar putea dura pana sa le primesc ? Daca trebuie sa fac o plata si cat ar fi ea (aici ma refer la diploma de licenta)? Sunt departe de Romania , nu am habar nici daca diploma de licenta se mai elibereaza , ma refer aici la problema pe care au avut-o cei de la universitate in legatura cu eliberarea diplomelor , scandalurile cu Ecaterina Andronescu , etc . Precizez ca sunt in strainatate , si as vrea sa ma deplasez in tara , insa timpul de sedere este foarte scurt . O ultima intrebare ... Sa zicem ca pot obtine diploma de licenta:D si o traduc intr-o limba straina .... e valabila pentru angajare in UE ?
Str. Nicolae Iorga, nr. 34-36, Sector 1, Bucuresti; tel: 021-650.00.44 ; 021-650.00.29
Puncte de reper: Staţia de metrou Piata Romană - din intersecţia din Piaţa Romană mergeţi pe Bulevardul Dacia spre Calea Victoriei pe lângă Hotel Duke şi a II-a stradă pe partea dreaptă este Str. Nicolae Iorga iar prima cladire pe partea stângă este sediul Serviciului Acte De Studii (vis a vis de Direcţia Paşapoarte) Vezi harta.
Poate oferi informaţii privind:
1. dosarele cu actele absolvenţiilor licenţiaţi ai Universităţii "Spiru Haret" din anii 2003 - până în prezent;
2. certificate D.P.P.D se eliberează în funcţie de primirea foii matricole de la Departamentul de Pregătire a Personalului Didactic;
3. eliberarea diplomelor în regim de urgenţă se face cu aprobarea cererii din partea rectorului Universităţii - durata emiterii diplomei este de 15 zile lucrătoare din momentul sosirii dosarului (complet, cu cererea aprobată) la Serviciul Acte de Studii.
Eliberarea diplomelor se face:
1. personal pe bază de buletin sau paşaport valabil;
2. cu procură notarială şi buletin sau paşaport valabil al persoanei care este împuternicită.