avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venituri din adsense + alte siteuri
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venituri din adsense + alte siteuri

1. sunt proprietarul catorva zeci de siteuri pe care rulez google adsense.
problema e cam asa - eu nu mai am cont la ei si pe siteuri rulez acum conturile catorva prieteni. ideea e ca pana la urma mare parte din bani ajung la mine.
ar trebui ei sa plateasca cv impozit? platile vin prin western union ca si cum ar veni de la parinti, familie din strainatate.

2. ca si alternativa mai lucrez cu cateva firme de prin russia, banii vin in romania prin transfer bancar pe cardul meu sau din paypal tot in card. sumele sunt destul de mari. aici banuiesc ca ar trebui sa completez declaratia 200? nu am o medie a veniturilor.. ideea e ca cu ce am agonisit in ultimii ani am reusit sa imi iau o casuta, o masina si nu as vrea sa am probleme.

PS: tin sa spun ca sunt pfa pentru ceea ce fac eu in mediul online dar banii care vin vin in contul de persoana fizica, iar banii care ii dau din adsense de la prieteni nu ii iau cu vreun contract sau cv anume. pur si simplu ca intre prieteni. mii de multumiri celui care ma poate lamuri !

Alte discuții în legătură

Persoana fizica vs elance vs fisc vs adsense :) mironsavan mironsavan Hello, Eu sunt programator de cativa ani si in 2011 mi-am deschis un cont pe elance si AdSense. In aprilie am fost si mi-am declarat veniturile ca Persoana ... (vezi toată discuția)
Balanta negativa paypal Dg_Marian Dg_Marian am o problema cu paypal am balanta negativa de - 350 euro in urma unui refund cerut de cumparator. problema e daca as vrea sa returnez banii trebuie sa dau ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto inmatriculat ro pentru export alpyne alpyne scurt istoric.am un auto sa zicem si gasesc client pe net la un pret bun.masina are toate actele in regula,inscrisa pe Romania cu absolut toate taxele ... (vezi toată discuția)