avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ajustare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ajustare

Am o firma platitoare de TVA, ...in anul 2008 am achizitionat o cisterna in leasing financiar pe o perioada de 3 ani . Pana in luna martie 2011,am achitat ratele de leasing,insa dupa aceasta data firma a ramas restanta 6 luni. Cei de la leasing au venit in luna octombrie si mi-au luat utilajul negasind cine sa preia leasingul meu in eventualitatea de a-mi recupera ceva cheltuiala . Trebuie sa fac ajustare de tva pentru avansul si ratele ahitate sau nu? Multumesc celor care ma vor ajuta.

Alte discuții în legătură

Ajustare tva leasing Anaamaria Anaamaria Am o firma platitoare de TVA, ...in anul 2008 am achizitionat o cisterna in leasing financiar pe o perioada de 3 ani . Pana in luna martie 2011,am achitat ... (vezi toată discuția)
Ajustare tva rodia rodia Pentru trecerea la neplatitor de tva este necesara ajustarea tva. In urmatoarele cazuri se face ajustarea? 1.Mijloc fix (calculator) achizitionat in anul ... (vezi toată discuția)
Contract de novatie cu privire la contract de leasing- buna ziua! am o firma platitoare de tva care achizitioneaza in ... geta stroe geta stroe Buna ziua! Am o firma platitoare de tva care achizitioneaza in anul 2018 ,printr-un leasing financiar un utilaj . Nu mai poate plati ratele si incheie un ... (vezi toată discuția)