o pagina dintr-un pliant de la o sesiune de comunicari stiintifice xeroxat alb negru si aplicat numele meu ,pentru ca am fost il locul colegului ,dar am pus un alt an poate sa te trimita catre o amenda administrativa de 10.mil lei?Cind am prezentat hirtia ,am spus despre situatie,dar directorii mi-au luat hirtia,au facut xerox pliantul real si mi-au facut dosar penal.
incadrare juridica art 290,art 20,art 215, art 91 si 192
va rog sa-mi spuneti daca este corect
va multumesc
Desi nu am inteles exact faptele din lispa de detalii, presupun ca ati inlocuit numele unei persoane cu numele dvs. pe un document, conform incadrarilor juridice.
Art 290 - Falsul in inscrisuri sub semnatura privata - pedeapsa inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau amenda si Art. 215 - Inselaciunea - pedeapsa: inchisoare de la 3 ani la 15 ani in cazul dvs., se refera la folosirea acelui inscris despre care ati facut vorbire.
Art.20 - organul de cercetare a considerat ca desi ati hotarat sa savarsiti o infractiune executarea ei a fost intrerupta sau nu si-a produs efectul, ceea ce constituie Tentativa.
Art.91- Sanctiunile cu caracter administrativ - vi s-a aplicat punctul c) amenda de la 10 lei la 1000 lei.
Articolul care mi se pare rupt din context este Art.192 - Violarea de domiciliu.
Evaziune fiscala
RAMOnaBC
buna seara,imi poate spune cineva,care este pedeapsa pentru înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi evaziune fiscală. prejudiciul ... (vezi toată discuția)