avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul concediu medical daca am lucrat la 2 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul concediu medical daca am lucrat la 2 angajatori ,iar la unul dintrei ei au incetat raporturile de munca

as vrea sa stiu cum se procedeaza in cazul in care am lucrat la 2 angajatori ,,iar unul din contracte sa incheiat in noiembrie 2011,,iar in prezent ianuarie 2012 sunt in concediu medical iar actualul angajator nu imi ia in considerare adeverinta de venit si de la celalat angajator.va rog un raspuns.multumesc
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2012
angelax, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata concediu si indemnizatie maternitate reddream reddream Buna ziua!Va rog sa ma ajutati sa inteleg care este suma pe care o voi primi ca indemnizatie pentru cresterea copilasului meu.Situatia este astfel:Pana in 13 ... (vezi toată discuția)
Va rog mult sa ma ajutati!!! reddream reddream Buna ziua!Va rog sa ma ajutati sa inteleg care este suma pe care o voi primi ca indemnizatie pentru cresterea copilasului meu.Situatia este astfel pana in 13 ... (vezi toată discuția)
Legislatie concedii medicale ana_maria34 ana_maria34 Angajatorul mi-a dat inapoi acum 3 saptamani un certificat medical de anul trecut (februarie 2012) pe motiv ca nu are stampila medicului expert (motivul: nu ... (vezi toată discuția)