avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata curent ascensor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata curent ascensor

locuiesc intr-un bloc cu sase nivele unde avem si lift, daca sunt plecat din buc pe o perioada de sase trebuie sa platesc si eu curentul de la ascensor,locuiesc la etajul1.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 22:22, 5 Februarie 2012
Sase, ce?
sase luni, scuze
Pentru perioada cat lipsiti trebuie sa faceti o instiintare scrisa catre conducerea asociatiei si in consecinta, fiind scos de la repartizarea cheltuielilor pe numar de persoane, veti fi scutit de plata:
- gunoiului;
- gazelor;
- curentului electric (tot, nu numai pentru lift).
Ultima modificare: Duminică, 5 Februarie 2012
elga50, moderator
Nu trebuie sa platiti fiindca plata consumului de energie electrica se plateste pe numar de persoane. Anuntati in scris asociatia ca lipsiti din bloc sase luni.
In acceptiunea dvs care este temeiul legal in baza caruia ,nu ar trebui repartizata c/v energie electrica aferent caii de acces condominiu ?

Alte discuții în legătură

Plata gunoi si electricitate scara ELuminita ELuminita Buna seara, Am o casa in care nu locuiesc si unde merg din cand in cand, cateva ore ca sa controlez daca totul este in regula. Va rog sa-mi spuneti daca ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli aplicabile apartamentelor de la parter cristinamariav cristinamariav Buna ziua, Am un apartament la parterul uni bloc de 8 etaje unde in prezent nu sta nimeni. Acest bloc are lift si pentru etajele superioare tronson de ... (vezi toată discuția)
Costuri intretinere apartament nelocuit kitty35 kitty35 Buna ziua.As avea o intrebare pentru dumneavoastra..Avand in vedere ca nu locuiesc in apartament de 2 ani de zile ,este totul platit la zi ,de ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)