avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Ajustare TVA mijloace fixe .
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Ajustare TVA mijloace fixe .

Multumesc,Xerxes. E bine cand mai schimbi un gand sau o parere. Si profit de ocazie......... .
Daca o firma A cu o tona de mijloace fixe la care am transformari si modernizari a caror valoare depaseste 20% si se incadreaza in perioada de 5 ani de prescriere , intra in insolventa involuntar de vointa lor( o alta firma B furnizoare de materie prima de baza l e cere insolventa). Unitatea A, intra in blocaj financiar. Nu mai desfasoara activitate DELOC. Mijloacele fixe se afla in conservare. Trebuie facuta ajustare sau nu? O parere luminata chiar mi-ar prinde bine..... Multumesc.

Alte discuții în legătură

Ajustare tva leasing Anaamaria Anaamaria Am o firma platitoare de TVA, ...in anul 2008 am achizitionat o cisterna in leasing financiar pe o perioada de 3 ani . Pana in luna martie 2011,am achitat ... (vezi toată discuția)
Ajustare tva bunuri Anaamaria Anaamaria Daca o firma A cu o tona de mijloace fixe la care am transformari si modernizari a caror valoare depaseste 20% si se incadreaza in perioada de 5 ani de ... (vezi toată discuția)
Renovare sediu miricadana miricadana pentru renovare sediu (gresie, usi, parchet, vopsit, mobila, frigider, cuptor, hota) cum se inregistreaza pe contul 6028, 604 sau toata valoarea pe 611. Si ... (vezi toată discuția)