avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general D112 unitate de invatamant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

D112 unitate de invatamant

Buna,
sunt o cantabila noua la o unitate scolara si
va rog sa imi spuneti daca procedez corect in completarea D112 pentru cadrele didactice dintr-o unitate de invatamant.
Am trei cazuri.
1.daca cadrul didactic are toata norma didactica la aceeasi unitate ( ex 18 ore norma didactica/saptamana adica 72 ore norma didactica/luna ceea ce reprezinta 168 ore/ luna pentru 21 zile lucratoare din luna) in D112 completez la :
-tip asigurat dpdv contract de munca 1-salariat
-tip contract de munca dpdv timp de lucru N-norma inreaga

2.daca cadrul didactic are norma didactica la mai multe unitati scolare ( ex la unitatea noastra 9 ore din 18 norma didactica/saptamana adica 36 ore norma didactica/luna ceea ce reprezinta 84 (9/18=0.5*8=4*21=84) ore/ luna pentru 21 zile lucratoare din luna) in D112 completez la :
-tip asigurat dpdv contract de munca 1-salariat
-tip contract de munca dpdv timp de lucru -P4-partial cu 4 ore

3.daca cadrul didactic care nu are un contract de munca la unitatea noastra ci doar o dispozitei a directorului pentru "Plata cu ora" pentru a inlocui un cadru didactic aflat in concediu medical in D112 completez la :
-tip asigurat dpdv contract de munca 3-alte categori de persoane care realizeaza venituri asimilate salariilor-care nu au contract individual de munca sau raport de servicii(nu este salariat)
-tip contract de munca dpdv timp de lucru -P-partial in functie de cate ore didactice a prestat in luna respectiva.

multumesc

Alte discuții în legătură

D112 pentru o unitate de invatamant violeta74 violeta74 Buna, sunt o cantabila noua la o unitate scolara si va rog sa imi spuneti daca procedez corect in completarea D112 pentru cadrele didactice dintr-o unitate ... (vezi toată discuția)
D112 la o scoala violeta74 violeta74 Buna, ma poate ajuta cineva sunt o cantabila noua la o unitate scolara si va rog sa imi spuneti daca procedez corect in completarea D112 pentru cadrele ... (vezi toată discuția)
Declaratia d 112 pentru anul 2014 elga50 elga50 Pentru cei interesati, va anunt ca a aparut varianta [b]D112 pentru anul 2014[/b]. In ... (vezi toată discuția)