Buna ziua , am un proces parte vatamata cu trei indivizi care mau distrus de 1, 2 luni dosarul se afla tot la pol, tin sa precizez ca am facut o scrisoare domnului procuror atasandui certificatul medical de 50 zile dansul raspanzandumi ca a trimis actele judetului unde ma aflu , Dumnevoasta ce credeti ? La ce sa ma astept, cum se procedeaza in continoare? Sa mai merg pe undeva? Cat timp mai dureaza ca ma turbeza lucrul asta .Va multumesc.
Cred ca ar trebui sa dati mai multe amanunte in legatura cu incidentul la care va referiti.
In al doilea rand in afara actului medico-legal in cauza vor mai fi administrate si alte probe in masura sa dovedeasca culpa sau lipsa vinovatiei persoanei acuzate.
In al treilea rand , impacarea dintre parti , cu despagubirea partii civile , cu o suma al carei cuantum a fost stabilit de comun acord , inlatura raspunderea penala a inculpatului
sunt liberi ,pentru ca nu a ajuns nimic la judecatorie dosarul nu sa miscat ,eu am scris la domnul procuror stiind ca asa se intapla pt ca unul dintre ei are oameni acum sper sa ii cheme direct la tribunal dumnevoastra ce stiti de ai intreb un profesionist.
faptul sa intamplat pe timp de noapte , cei trei sau napustit asupra mea unul dintre ei zicandumi ca de mult voia el sa ma omoare, problema este ca eu eram beat ca si ei, si cei care au vazut sunt cu el ca au frica de ei
Sfatul meu ar fi sa cereti in scris stadiul in care se afla dosarul si care este incadrarea juridica a faptei.
Sa nu fie vorba de o alta incadrare juridica.Ma refer ca se poate sa nu se fi facut incadrarea juridica pe tendativa de omor.
Ar mai trebui stiut ce calitate au persoanele respective in cadrul procesului penal.
Au fost pusi sub invinuire sau au doar calitatea de faptuitori?
Care este titulatura parchetului care se ocupa de dosar?
Daca persoanele se afla in stare de judecata dosarul va avea un curs mai lent.
Poate ca ar trebui sa va angajati si un avocat care sa se informeze in concret in ce stadiu se afla dosarul, ce probe ar mai fi de administrat si daca exista probleme legate de probatiune.
In conditiile in care veti sesiza in scris veti primi raspuns mai lent decat daca s-ar informa mai intai un avocat despre stadiul dosarului.
Ulterior avocatul va mai putea depune anumite cereri in functie de situatia din dosar.
Politist lenes
robertsega32
pe la inceputul anului am facut o plangere penala. Prejudiciul este destul de mare (vreo 50.000 euro). S-a deschis dosar penal la parchet (mi s-a comunicat) ... (vezi toată discuția)