avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri pentru tinerii pana in 35 ani.
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri pentru tinerii pana in 35 ani.

Buna Seara,

Am si eu cateva nedumeriri in legatura cu programul guvernului "Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri"

In cazul falimentului, eu ar trebui sa dau inapoi statului banii primiti?
Daca nu sunt acceptat, trebuie sa fac afacerea cu banii mei?
Firma se infiinteaza inainte sa depun dosarul?

Va Multumesc! :)
Cel mai recent răspuns: andreea312 , utilizator 16:38, 13 Februarie 2012
Daca dati faliment va trebui sa returnati banii. Daca nu sunteti acceptat, faceti afacerea pe banii dvs. Asta daca doriti sa continuati.
Firma se infiinteaza inainte de aplicarea in program,altfel nu ai cum sa participi, deoarece trebuie depuse actele infiintarii SRL-D.
Finantarea nerambursabila in acest program este de 50% din valoarea totală a cheltuielilor eligibile aferente planului de afaceri, pentru care face dovada surselor de cofinanţare. dar nu mai mult de echivalentul in lei a 10.000 euro
Deci dvs. trebuie sa faceti dovada cofinantarii fie prin surse proprii fie prin credit!
Cititi cu atentie:
[ link extern ] -
Multumesc pentru raspuns.

Mi se pare aiurea ca eu sa dau banii pe care i-am primit inapoi, in cazul falimentului.
Normal mi se parea sa dau statului ce am achizitionat din banii lor...

Alex_Munteanu a scris:

Daca dati faliment va trebui sa returnati banii. Daca nu sunteti acceptat, faceti afacerea pe banii dvs. Asta daca doriti sa continuati.

Pai si eu ce spuneam? Va trebui sa returnati banii pe care ii veti primi de la stat.
@andreea312
Citeste te rog aici:
[ link extern ]
pentru elucidare

Alte discuții în legătură

Programul pentru srl-d! Daniela Bolog Daniela Bolog Începând din data de 22.04.2013, ora 10.00 va fi activă înscrierea în cadrul „Programului pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării ... (vezi toată discuția)
Debutant in afaceri,firma si cei 10000 de euro nerambursabili marius_iorga marius_iorga Mentionez ca m-am documentat vizavi de subiectul din titlu,doresc totusi sa stiu ce acte imi sunt necesare la infiintarea unui \"SRL-D\"-debutant si mai ales ... (vezi toată discuția)
Contribuii salarii srl d vioreltudorascu vioreltudorascu Buna ziua daca imi fac un srl d de ce contributii la plata salariatilor sunt scutit si pentru cat timp? Ca sa primeasca 1000 de ron net un salariat, eu ca ... (vezi toată discuția)