avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Scutire de impozit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Scutire de impozit

Ordinul pentru scutirea de impozit al celor cu specializari ce se preteaza scutirii de impozit este din 2004.au diploma de absolvire a unei forme de invatamant superior de lunga durata, eliberata de o institutie de invatamant superior acreditata, avand inscrisa una dintre specializarile: Automatica, Calculatoare, Informatica, Matematica, Cibernetica, Electronica, respectiv una dintre specializarile cuprinse in anexa nr. 2, si presteaza efectiv una dintre activitatile prezentate in anexa nr. 1

Eu am absolvit facultatea de Informatica in 2010, Ciculul I - Studii universitare de licenta, sistemul Bologna.
De la Hr am primit ca raspuns faptul ca specializarea din timpul facultatii nu este suficienta, si am nevoie si de diploma de master pentru a demonstra "Studiile de lunga durata"
Citez "Conform noilor prevederi din invatamint, studii universitare de lunga durata sint considerate cele de dupa efectuarea ciclului II, adica obtinerea masterului, deci vom avea nevoie si de o copie a Diplomei de Master. "
Este intr-adevar necesar sa ai si diploma de master pentru a fi eligibil scutirii de impozit?

Ultima modificare: Marți, 14 Februarie 2012
popescu_adrian, utilizator

Alte discuții în legătură

Incadrare pe cartea de munca andu12 andu12 buna ziua. am terminat o faculate de 4 ani de profil economic, dupa care am facut cursuri de conversie profesionala postuniversitare in informatica de 2 ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit programator andrei1986_us andrei1986_us Buna ziua, Am si eu o intrebare. Am absolvit cu diploma de licenta Facultatea de Matematica si Informatica specializarea Informatica la Universitatea ... (vezi toată discuția)