avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... contributii Barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

contributii Barou

Imi poate spune cineva care e cuantumul contributiilor la UNBR si la Baroul Bucuresti / pe luna pt un avocat stagiar?
Doamna de la cancelarie m-a expediat si nu gasesc hotararile care prevad contributiile :( trebuie sa leplatesc pentru eliberarea cardului si legitimatiei.
Cel mai recent răspuns: Alex Chiciu , Avocat 16:22, 12 Martie 2012
ma trimite la site-ul general al BB, nu e un link expres catre cotele de contributii :(
23 lei / luna catre barou si unbr (15 catre barou 8 catre unbr) pentru stagiari (47 lei pe luna la definitivi) dar daca doriti card de avocat trebuie sa platiti in avans pe tot anul calendaristic.

De asemenea trebuie sa fiti la zi cu contrubutia CAA - 10% din veniturile lunare, nu mai putin de 80 lei pentru stagiari (230 pentru definitivi) si nu mai mult de 1150 lei.

Si trebuie sa platiti si taxa de tablou....acum parca e 1500 lei, pe vremea mea era dublu....deh, era boom economic #-o
multumesc mult de tot.

pentru eliberare card ma mai costa ceva? Sau e suficient sa platesc Barou + UNBR 276 lei (adica pe tot anul) si sa fiu la zi cu CAA ?
Fac o cerere si ma duc la poza. Trebuie si legitimatie sau numai card?

Intreb pentru ca eu efectiv nu lucrez in Bucuresti si e aiurea sa fac un drum de 400 de km si sa ma trezesc ca imi lipseste ceva.
Este un formular la etajul 4 pentru "Primul card". Nu trebuie si legitimatie daca platiti pe tot anul cei 276 si sunteti la zi cu CAA si nici nu costa altceva.

Pentru siguranta luati oricum toate deciziile si contractul de colaborare/salarizare cu dvs. sa fie acolo....Inregistrarea fiscala v-ati facut-o la ANAF?

Alte discuții în legătură

Contributii avocat Georgian2all Georgian2all Buna ziua. Am o intrebare/ nelamurire, la care va rog, sa ma ajutati. Am avut zilele acestea o discutie cu o cunostiinta apropiata, si din una-n alta am ajuns ... (vezi toată discuția)
Contributie la sanatate pentru un cabinet individual de avocatura georgika_1508 georgika_1508 Buna ziua! Ce contributie pentru sanatate trebuie sa plateasca un avocat care are un cabinet individual de avocatura, sub forma unei intreprinderi ... (vezi toată discuția)
Avocat stagiar 2008 DeaC DeaC =D> Felicitari tuturor celor care au promovat examenul de admitere in profesia de avocat! Acum ceva timp, dezbatand subiectul Admitere Barou 2008, unii ... (vezi toată discuția)