avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Examene admitere Baroul Bucuresti si INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Examene admitere Baroul Bucuresti si INM

Buna ziua! In primul rand, imi cer scuze daca intrebarea mea s-a mai regasit si in subiectele anterioare, dar recunosc faptul ca nu am avut timp sa urmaresc toate postarile...asadar, imi poate spune cineva daca tematicile pentru admiterea in Baroul de avocati Bucuresti si respectiv admiterea la INM vor fi din noile coduri? Am inteles ca admiterea in Barou va fi dupa codurile vechi/in vigoare in momentul acesta, iar admiterea la INM va fi dupa legislatia de la momentul examenului-deci noile coduri, care vor intra in vigoare prin iunie-....problema este ca nu exista inca tratate actualizate dupa care sa invatam, iar timpul este limitat! Finalizand, se stie ceva sigur despre admiterea la barou si in special la INM din anul acesta? Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Admiterea in avocatura 2009 si noile coduri mtoderic mtoderic Am tot auzit vorbindu-se in ultima vreme despre faptul ca se intentioneaza adoptarea noilor coduri (civil, penal, procedura civila si procedura penala) pana in ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sinteze admitere barou burito burito Va rog sa ma ajutati si pe mine sa obtin acele sinteze pentu admitere adresa mea este: oanammanta@yahoo.com Va multumesc tuturor ! Bafta multa! (vezi toată discuția)