avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... RECURS taxa auto
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

RECURS taxa auto

Am avut proces in data de 22 februarie 2012 , am citit raspunsul pe net si anume dispune inmatricularea fara taxa auto.Cu recurs .In cat timp fac ei recurs si de unde pot afla eu daca au depus recurs .Cand pot sa mi iau sentinta definitiva
Cel mai recent răspuns: the_power_25xxxx , utilizator 22:31, 30 Martie 2012
Recursul se va depune in termen de 15 zile de la data communicarii la domiciliu a sentintei redactate , poti sa intrebi la registratura instantei daca s-a declarat recurs. Partile vor fi citate din nou la recurs.
Termenul de redactare al hotararilor civile este de 30 de zile de la pronuntare, iar dupa redactare se comunica partilor.
De la data comunicarii va curge termenul de recurs de 15 zile.
Daca nu se declara recurs de nici una dintre parti, dupa expirarea termenului de recurs puteti formula cerere pentru legalizarea acesteia cu mentiunea definitiva si irevocabila.
Daca se va declara recurs, puteti afla verificand la arhiva instantei respective sau pe portalul instantei.
Hotararea dvs. este definitiva de la data pronuntarii insa nu si irevocabila.
recursul se depune in 15 zile de la comunicare.
ca sa vad dak s-a facut recurs trebuie sa caut pe portal tot cu acelasi nr de dosar 6746/114/2011 la tribunalul buzau. s-au in caz de recurs se schimba nr de dosar
Acolo gasesti la nr tau de dosar unde te-ai uitat pana astazi,dar cred ca ai inteles ca undeva peste o luna -poate o luna si jumatate va apare acolo scris

Alte discuții în legătură

Lipsa comunicare hotarare proces TincaToniF90 TincaToniF90 Am dat in judecata fostul angajator , iar ultima infatisare la proces a fost in data de 17.01.2013 cand s-a dat si verdictul. Pe site la portal just imi apare ... (vezi toată discuția)
Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Decizie pronuntata de curtea de apel in recurs nikolos nikolos ,,curtea de apel admite recursul formulat de parchet si sporeste pedeapsa la 2 ani inchisoare \\".citat depe portalul minsterul justitiei Cum aflu daca este ... (vezi toată discuția)