avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

buna,mi-a fost luat permisul ptr ca a zis domnul politist ca am depasit pe trecere,ceea ce nu este adevarat,am facut contestatie si l-am luat inapoi ,ci certificatul de grefa.eu sant plecat din tara si nu pot sa ma prezint la proces,cum trebuie sa procedez?am un avocat in ro.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:42, 7 Iulie 2013
Daca ati angajat un avocat sau daca angajati un avocat in aceasta cauza, nu este necesara prezenta dvs., avocatul urmand sa va reprezinte interesele in fata instantei in baza imputernicirii avocatiale.
Aveti in vedere insa, ca sentinta prin care se solutioneza plangerea dvs. este definitiva si irevocabila de la data pronuntarii si prin urmare aceasta nu mai poate fi atacata cu recurs.
In situatia in care plangerea contraventionala va fi respinsa, sunteti obligat sa predati permisul de conducere ( impreuna cu un certificat de grefa ) in termen de 15 zile de la data pronuntarii sentintei.
Incalcarea acestuia termen va conduce la sanctionarea dvs. cu suspendarea dreptului de a conduce cu inca o perioada de 30 de zile.
va multumesc ptr raspuns,eu am si un martor,o cunoscut care a fost cu mine in masina,era imposibil sa depasesc pe trecerea de pietoni,ptr ca trecerea se afla intr-o curba la dreapta si este aproape 90 de grade.
Da, asa cum spuneam , daca aveti un avocat angajat, acesta va putea propune probe (inclusiv proba testimoniala - cu acel martor) in dovedirea plangerii formulate.
buna ziua...am vandut o masina in urma cu o luna.Acum vanzatorul vrea un contract de vanzare cumparare in care sa figureze si nevasta lui,el mi-a zis ca o sa-l ajute la inmatricularea masinii,acest contract.Este adevarat sau vrea sa faca in asa fel incat sa imi de-a masina inapoi?multumesc.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/con...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
buna ziua am si eu o intrebare daca se poate mi sa suspendat permisul pe 90 de zile pentru viteza trebuie sa dau examen dupa expirarea termenuli de 90 de zile?
Ultima modificare: Duminică, 7 Iulie 2013
adriangatu, utilizator

Alte discuții în legătură

Reducere suspendare permis auto neacordata... romulus1974 romulus1974 Buna ziua, am fost prins cu numere rosii expirate de o zi , nu mai conteaza a inceput tot calvarul parchet ,politie bla ,bla a sosit hotararea 300 ron amenda ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis suspendat Larissa02 Larissa02 Buna ziua ma aflu intr-o situatie destul de dificila. Am permisul suspendat pe o perioada de 90 de zile pt depasirea limitei de viteza si as dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Nu beneficiez de reducerea perioadei de suspendare Ionut-T Ionut-T Mi sa suspendat permisul pe o perioada de 90 de zile,din cauza trecerii pe culoarea rosie la nivel cu calea ferata.Cand m-am prezentat sa dau examenul \'\'13 ... (vezi toată discuția)