avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Aplicare amenzi stapani caini
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Aplicare amenzi stapani caini

Scriu acest mesaj deoarece chiar mi se pare inadmisibil sa facem slalom printre fecalele de caine pe aleile dintre blocuri sau case.Mai ales ca acestea provin 90% de la cainii cu stapan nu de la maidanezi, care, in general stau in curti...

Cat de nesimtit pot fi sa-ti lasi cainele sa-si faca nevoile in plina strada!

in orice film american vedem cum se dau amenzi grase pentru asemenea lucruri.

Chiar nu se poate face nimic?

la cum sta situatia, cred ca intr-o zi s-ar castiga la Bugetul local mai mult decat din orice fel de amenda!

Existam si noi, cei care mergem pe strada si copiii nostrii care nu se mai pot juca in siguranta intre focarele astea de infectie!

Nu am nimic impotriva detinatorilor de animale, dar trebuie sa-si asume faptul ca traim intr-o comunitate si daca doresc caine trebuie sa si curete dupa ei.
Ma indoiesc ca o amenda nu i-ar determina sa-si schimbe comportamentul si sa inteleaga ca aleile nu sunt WC-uri pentru caini!

As dori sa adunam semnaturi pentru sanctionarea acestor oameni iresponsabili!
Ultima modificare: Duminică, 26 Februarie 2012
Antoanela Geaman, Avocat
Pai...parca existe ceva norme sanctionatorii dar nu se aplica...
Ar trebui sa il prinda in flagrant agentul de ordine publica competent sa aplice amenda.

In tarile dezvoltate oamenii au bun simt.
Poate ca si amenzile i-au reeducat dar ar trebui sa ne intoarcem mult timp in urma ca sa aflam.
Si se face slalom numai printre fecalele de caini? Oare numai cainii de apartament isi fac nevoile pe strada? Cati midanezi sunt in Bucuresti? Astia unde isi fac nevoile? La toaletele publice? Si cati oameni nu isi fac nevoile in vazul tuturor? Si cati oameni nu scuipa si isi arunca tigarile si ambalajele pe strada? Pe astia cine ii amendeaza?

In primul rand trebuie sa ne educam noi pe noi si dupa aceea mai discutam.



eu am postat ce vad cu ochii mei unde locuiesc. nu am vazut oameni care sa-si faca nevoile pe strada ( ar fi si greu la temperaturile de afara si in public) pe cand caini cu stapani vad zilnic cel putin 2-3. de o nesimtire fara margini!!! daca le spui ca trebuie sa stranga te injura!


faptul ca exista si alti nesimtiti nu inseamna ca trebuie sa toleram nesimtirea stapanilor de animale care-i lasa sa-si faca nevoile in mijlocul strazii


sincer, in orice tara civilizata, mai vezi mucuri de tigara pe strada , dar fecale de caini nu.

pana si atitudinea acesta de ....legati-va de altceva nu de asta este una deranjanta si necivilizata in sine.

chiar sa inteleg ca nu vi se pare normal cand iesiti sa-si faca cainele dvs nevoile sa si strangeti dvs. ca stapan dupa el, deoarece exista si mucuri de tigara pe jos?






Chestiunea cu adunarea fecalelor este o chestiune de bun simt.
Eu cam tin cu cainii maidanezi, dar cainii cu stapan nu prea ii agreez.
Sunt mai nesimtiti decat maidanezii.
tocmai asta spun si eu, stimate coleg si de asta doresc sa nu mai stau cu mainile in san...Nu platim impozite la stat ca sa suportam nesimtirea crasa a unor colocatari si cu tupeu pe deasupra!

daca ne unim putem face ceva, deoarece lipsa de bun simt a ajuns sa ne sufoce.!

Alte discuții în legătură

Caine la bloc, obligatia de a curata mizeria pe care o lasa in gradina blocului Margareta72 Margareta72 Am un catel, metis, foarte pasnic si prietenos. Locuiesc la bloc si platesc la intreinere 3 lei pt el. Cand ies afara sa isi faca nevoile, ies fara lesa, ... (vezi toată discuția)
E normal sa trec la intretinere cainele? gabriella_2912 gabriella_2912 Este vb de asociatie de locatari. Ieri la sedinta s-a hotarat ca ptr fiecare animal din casa sa platim cate o taxa de 5 lei. Este normal \"? unde se duc banii ... (vezi toată discuția)
Referendum pentru cainii maidanezi - propuneri si consecinte codulmuncii codulmuncii Primarul capitalei a decis sa se faca un referendum pentru eutanasierea cainilor maidanezi, dar numai in urma tragediei care s-a intamplat. Propun ... (vezi toată discuția)