avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Inregistare factura telefonie mobila
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Inregistare factura telefonie mobila

Cum inregistrez (conturi) urmatoarea factura primita de la [EDITAT DE MODERATOR] o societate de telefonie mobila?

Abonament si extraoptiuni 660,29 lei
Servicii utilizate 392, 20
Beneficii 55,43
Reduceri -296,74
-------------------------------------------------------------------
Total fara TVA factura curenta 811,18 lei
TVA 24 % 194,68
Total sume neincluse in baza 13,00
de impozitare TVA
-------------------------------------------------------------------
Total factura curenta 1.018,86 lei
Ultima modificare: Duminică, 4 Martie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:38, 4 Martie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Penalitati nu sunt pentru ca factura precedenta a fost platita in termen.
Este un sms (3 euro) pentru care nu s-a perceput tva (pentru o fundatie - deci incasat pentru o alta persoana).
Beneficiile si reducerile au pozitie separata. Nu trebuie sa le evidentiez distinct in conturi intra tot in 626?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Daca ma poate ajuta cineva/ii multumesc anticipat marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna ziua.Am o factura de la ROMTELECOM si nu stiu sa o inregistrez,daca ma poate ajuta cineva. Datele facturii sint; -abonamente=214.43 -convorbiri = ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile Kristinnaa Kristinnaa Buna ziua! Am primit factura de la orange care contine: abonament in avans 28,75 discount promotie buy-back 10 euro ... (vezi toată discuția)
Noile conturi 609 si 709? Annamaria Bajko Annamaria Bajko Buna seara! Am o intrebare in legatura cu conturile 609 si 709.Aceste conturi functioneaza invers fata de 667 si 767???Pana acuma sconturile acordate am ... (vezi toată discuția)