avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata utilizatori.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata utilizatori.

Doresc sa infiintez un website, prin care utilizatorii castiga bani in urma unor activitati. Website-ul apartine unui SRL, sunt curios daca pot plati utilizatorii, si comform unui contract pe care il incheiem, sa isi asume responasibilitatiile cu privire la declararea profitului obtinut de pe urma activitatii, si platirea darilor catre stat. In alte tari stiu ca se poate, se completeaza un formular intitulat W8 Certificate of Foreign Status of Beneficial Owner for United States Tax With holding. Exsita un echivalent al acestuia in Romania?

Alte discuții în legătură

Formular w-8ben xpbogdan xpbogdan Buna ziua. Sunt rezident si cetatean roman. Am un PFA pe norma de venit. Obtin profit din vanzarea unor produse digitale, avand un cont la o website din SUA. ... (vezi toată discuția)
Legat de w-8ben AndreiPopescu911 AndreiPopescu911 Buna ziua, lucrez ca liber profesionist (freelancer) si obtin venituri de pe un site din America. Site-ul se numeste Upwork, este o platforma online unde ... (vezi toată discuția)
Impozit venituri sua vanzare fotografie stock scosmin scosmin Buna ziua, Poate cineva sa ma ajute si pe mine in urmatoarea problema: Am realizat venituri din vanzarea de fotografii/filme catre clienti, marea majoritate ... (vezi toată discuția)