avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... colegiul consilierilor juridici
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

colegiul consilierilor juridici

Stie cineva ce se intampla cu site-ul www.ccj.ro? Incerc sa aflu ce acte sunt necesare pt a te inscrie. Apare o pagina cu niste programe si nu pot accesa nimic...#-o:sorry:
Cel mai recent răspuns: Aurelian Cîcu , Consilier juridic 17:25, 29 Ianuarie 2009
Cererea de inscriere in Colegiul va trebui sa fie insotita de urmatoarele documente:
- cerere de inscriere cu declaratie pe proprie raspundere ca solicitantul nu se afla in vreuna din situatiile de incompatibilitate si nedemnitate prevazute de Legea nr. 514/2003 - se procura de la persoana de contact;
- dosar plic;
- doua poze tip buletin;
- dovada achitarii taxei de inscriere;
- actele de studii (diploma de Absolvire, diploma de licenta, adeverinta de licenta) - original si copie;
- adeverinta de la locul de munca/copie certificate dupa cartea de munca din care sa rezulte incadrarea in functia de consilier juridic;
- adeverinta medicala;
- cazier judiciar;
- act de identitate - copie;
- certificate de casatorie (sau alt act doveditor) in caz de schimbare a numelui.
Copiile actelor se vor prezenta impreuna cu originalul acestora pentru a se putea inscrie de catre persoana desemnata din cadrul COLEGIULUI “conform cu originalul” pe copie, originalul se restituie .
Ultima modificare: Miercuri, 19 Noiembrie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc frumos!
clara112 a scris:

Stie cineva ce se intampla cu site-ul www.ccj.ro? Incerc sa aflu ce acte sunt necesare pt a te inscrie. Apare o pagina cu niste programe si nu pot accesa nimic...#-o:sorry:

Se pare ca asa cum se ocupa de site asa se ocupa si de soarta consilierilor juridici. Isi aduc aminte de acestia cand trebuie sa incaseze taxe dar altfel...
:hm:
banuiesc ca aduc imbunatatiri site-ului ... de nu merge nici la ora actuala ;)
Poate mintile luminate din UCCJ ne vor pregati o surpriza. Speranta moare ultima.

Alte discuții în legătură

Conditii inscriere la ccj nate nate Care sunt conditiile de inscriere in CCJ? Am absolvit Dreptul, in 2007. Ca si consilier lucrez doar de 8 luni. Sunt la inceput. Este necesara experienta de ... (vezi toată discuția)
Cum se ajunge consilier juridic? claudia elena claudia elena Buna ziua....Fiti draguti in anul 2007 am terminat facultatea si am dat si licenta in acelasi an....Pana in prezent nu am profesat ca nimic....Vroiam sa va ... (vezi toată discuția)
Inscriere colegiul consilierilor juridici bucuresti mariusica1 mariusica1 Se sustine examen pentru a intra in Colegiul Consilierilor Juridici Bucuresti?Lucrez de 4 ani referent de specialitate mediu in cadrul unei instituti publice ... (vezi toată discuția)