avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract colectiv de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract colectiv de munca

buna ziua ,

ma puteti ajuta va rog cu un model de contract colectiv de munca pentru codul caen 4531- Comert cu ridicata de piese si accesorii pentru autovehicule.

Alte discuții în legătură

Cod caen vanzari piese auto catalin-popa catalin-popa Buna ziua! Am si eu o mica nelamurire...am deschis de ceva timp o firma,ocupandu-ma de vanzari piese auto si accesorii, vopsea industriala auto etc.... Cand ... (vezi toată discuția)
Doresc sa deschid o vulcanizare ValyMyky ValyMyky Buna ziua! Doresc sa deschid o vulcanizare pe un teren inchiriat ,am deja srl din 2005 ,doar trebuie sa deschid punctul de lucru. Vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Dezmembrari auto livia.mazare livia.mazare aveti idee ce cod caen si care sunt autorizatiile de care este nevoie pt o s.c. care sa aiba acest obiect de activitate? multumesc (vezi toată discuția)