avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Unde sa ma angajez daca am terminat Facultatea de ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Unde sa ma angajez daca am terminat Facultatea de Drept?

Vreau sa ii rog pe cei care citesc acest subiect sa imi dea cateva idei/sfaturi referitoare la ce sa fac,unde sa ma angajez dupa terminareaa facultatii de drept.Cred ca am depus 100 de CV-uri pe mai multe site_uri dar degeaba.Toti cer experienta in domeniu;de unde sa ai experienta daca nimeni nu iti da nici o sansa sau nu esti un pilos.VA multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 18:17, 24 Martie 2012
In general am considerat ca cei care urmeaza aceasta facultate isi doresc cu prioritate o activitate liberala, nu sa fie sub un sef.

Puteti deveni avocat, notar, judecator, procuror, consilier juridic sau chiar functionar public.

Puteti sa va pregatiti pentru a intra in Barou (examenul este in toamna) sau sa deveniti notar public, judecator, procuror, mediator, grefier
Ultima modificare: Miercuri, 21 Martie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
Dupa cum a sugerat colegul, va puteti pregati pentru examenul de admitere in barou din toamna. Daca doriti sa lucrati ca si consilier juridic, continuati sa aplicati. Sugerez sa contactati si cat mai multe firme de head-hunting, sa lasati CV-uri acolo. Pot avea oferte frumoase. Daca totusi, dupa 100 de cv-uri nu aveti nici un raspuns, e timpul sa va re-evaluati cv-ul. Poate ceva nu e ok la modul de redactare.
Oricum, succes, veti gasi de lucru, dar nimeni nu garanteaza cat de iute. Daca va uitati putin pe net la statistici, veti vedea ca la cateva zeci de aplicari (asta daca cv-ul este intocmit profesionist), se programeaza interviul.
sincer si cu baroul asta mi sa cam luat.stim cu totii cum stau lucrurile,mai ales in baroul bucuresti.oricum va multumesc pentru raspuns.
Cum stau lucrurile?

Mai puteti fi notar, executor judecatoresc, judecator, grefier, mediator,etc
stiu ce pot fi dar credeti ca se poate intra in casta notarilor,executorilor?

Alte discuții în legătură

Ce optiuni am ca absolvent al unei facultati de drept? Anamaria MS Anamaria MS Buna ziua, Am terminat facultatea de drept ,promotia de anul acesta.Acum sunt masterand la dreptul afacerilor la Academia de Politie.Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de masterat in cadrul stiintelor juridice eduuard eduuard Dupa terminarea studiilor in cadrul Facultatii de Stiinte juridice ce master poti urma, care sa nu necesite vechime in domeniu? De exemplu in ceea ce priveste ... (vezi toată discuția)
Decizie baroul bucuresti Katypetre Katypetre Buna seara! Numele meu este Dumitru Gabriela,am terminat facultatea de Drept la Brasov in iunie 2006. In toamna acelui an am dat examen la Barou in Bucuresti ... (vezi toată discuția)