avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii drepturi de natura salariala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

drepturi de natura salariala

Am castigat in instanta niste drepturi slariale pe care le-am platit in aceasta luna cf.OUG 71/2009, aprobată cu modificări prin Legea nr.230/2011. Fiind o plata anticipata si nu odata cu plata drepturilor salariale lunare, am facut plata si obligatiile salariale catre bugetul de stat la data platii acestora (Cod Fiscal art. 57 (2^1).Intrebarea mea este, daca plata acestor diferente de salarii stabilite in baza unor hotarari judecatoresti ramase definitive constituie baza legala privind contributia la asigurarile sociale, acest fapt ducand in sine la cumularea cu celelalte drepuri slariale ale lunii in care s-a facut plata, ceea ce ar duce implicit la declararea lor pana la data de 25 ale fiecarei luni in Declaratia 112.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Martie 2012
Enya2011, utilizator

Alte discuții în legătură

Pentru contribuţiile sociale in declaraţia 112 oanaportar oanaportar Bună seara! Vă rugăm să ne ajutați să înțelegem următoarea situație : - referitor la Declaraţia 112 se spune că : Pentru contribuţiile ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 ... cand si cum poate fi rectificata? Ionelpatrut Ionelpatrut In luna ianuarie 2013 angajatorul meu a intrat in insolventa. In luna iunie 2013 am fost disponibilizat in cadrul unui program de disponibilizari ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii: plata drepturi salariale si rectificare declaratie 112 Ionelpatrut Ionelpatrut In luna ianuarie 2013 angajatorul meu a intrat in insolventa. In luna iunie 2013 am fost disponibilizat in cadrul unui program de disponibilizari ... (vezi toată discuția)