avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere - adaugare noi categorii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere - adaugare noi categorii

Cetatean roman cu permis cat. B obtinut in romania dar preschimbat in englez doresc adaugare de noi categorii. Intrebare: Trebuie sa-l preschimb din nou in romanesc in vederea sustinerii examenului sau este suficienta o traducere legalizata? va multumesc. va rog un raspuns si pe mail.

Alte discuții în legătură

Permis conducere cat c 78stefan 78stefan Detin permis de conducere cat B si sunt cetatean roman.Permisul il am deja schimbat din romanesc in U.K. ... (vezi toată discuția)
Preschimbarea permisului de conducere din uk in romanesc Ciobanuliviuvasile Ciobanuliviuvasile Va rog sa ma informa- ti cu privire la schimbaria permisului de conducere Englezesc(UK) in cel ROMANESC ,cu specificaria ca l-am preschimbat de oarece am ... (vezi toată discuția)
Obtinere permis conducere cetatean strain simoalin simoalin Buna ziua, as dori sa stiu daca un cetatean UE poate sa dea examen si sa obtina permis de conducere in Romania. Mentionez ca este om de afaceri din Marea ... (vezi toată discuția)