avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce atributii are curatorul,ce responsabilitati are ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce atributii are curatorul,ce responsabilitati are curatorul unei bolnave de alzheimer?

Pot sa continuu succesiunea,daca am fost numita curatorul mamei mele vitrege?

Alte discuții în legătură

Va rog frumos sfatuiti-ma ! cum sa fac sa iasa bine in aceasta speta ? poate cineva cu suflet ne va indruma dorudoru dorudoru --Beneficiaza de scutire taxa de timbru judiciar---Speta este Am deschis un dosar civil pentru ( Hotarare judecatoreasca care sa tina loc de act autentic de ... (vezi toată discuția)
Acte si mostenire cu peripetii-nimeni nu comenteaza ! dorudoru dorudoru --Beneficiaza de scutire taxa de timbru judiciar---Speta este Am deschis un dosar civil pentru ( Hotarare judecatoreasca care sa tina loc de act autentic de ... (vezi toată discuția)
Se poate judeca un dosar civil in lipsa reclamantului ? speta deosebit de grea ! dorudoru dorudoru Intrbare ? -Se poate judeca un dosar civil in lipsa reclamantului. Daca reclamantul cere in mod expres acest lucru ? Am deschis un dosar civil pentru ( ... (vezi toată discuția)