avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... PFA agricultura si functionar public - ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

PFA agricultura si functionar public - incompatibilitate?

Sunt functionar public in cadrul administratiei locale pentru protectia mediului si am infiintat un pfa avand ca domeniu de activitate agricultura. Exista o incompatibilitate in acest sens?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 17:28, 25 Aprilie 2012
in teorie, daca atributiile din fisa ta de post nu sunt similare cu sarcinile ca pfa...nu vad o problema...insa mai bine intrebi ANI
multumesc pentru informatie
cristinacrivat a scris:

in teorie, daca atributiile din fisa ta de post nu sunt similare cu sarcinile ca pfa...nu vad o problema...insa mai bine intrebi ANI

care ANI....va da un raspuns ca orice institutie competenta din tara asta....ceva de genul " se va proceda conform legii"
in practica, parerea mea este sa comparati atributiile din fisa postului functiei publice, si daca nu gasiti vreo legatura directa, sau indirecta, cu specificul activitatii dvs....e in regula. :)
de acord. ANI nu prea da raspunsuri din care intelegi ceva :))
Le-am trimis o solicitare celor de la ANI si raspunsul lor n-a fost unul evaziv asa cum constat ca v-ati asteptat :D. Din contra, au fost pe aproape de ceea ce a afirmat mihaicalinescu2005, si anume, ca legea imi permite să desfășor activități în domeniul privat, care să nu aibă legătură cu atribuțiile din fișa postului funcției publice.

Alte discuții în legătură

Functionar public incompatibil cu functia de presedinte ong. ami6894 ami6894 Buna ziua, am o intrebare legata de incompatibilitatea functionarilor publici cu functia de presedinte ONG. In Ghidul privind incompatibilitatile si ... (vezi toată discuția)
Cum poate un functionar public sa aiba mai multe joburi? egv egv sunt functionar public cu atributii de contabil la o autoritate locala , in ce conditii legale pot tine evidenta contabil la un PFA ? (vezi toată discuția)
Este conflict de interese? elenamarta elenamarta Un functionar public (director investitii la o primarie), este cf. declaratiei de avere si manager la o sociatate de constructii si imobiliare, deci acelasi ... (vezi toată discuția)