avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa, magazin mixt, predominant alimentar. Ce avize ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa, magazin mixt, predominant alimentar. Ce avize sunt necesare si de unde se obtin?

incerc sa ma autorizez ca pfa pentru un magazin mixt, predominant alimentar. va rog sa imi spuneti ce avize imi sunt necesare pentru a functiona si de unde le pot obtine. multumesc!

Alte discuții în legătură

Ca sã funcţioneze ca aprozar mai am nevoie de avize de la dsv, isu etc? Kameleon1976 Kameleon1976 Bunã seara! De curînd am înfiinţat un PFA cu profil legume-fructe în ideea de a deschide un aprozar. Am gãsit un spaţiu de închiriat unde a funcţionat ... (vezi toată discuția)
Avize magazin mixt Costy S Costy S Buna ziua, Pentru un magazin mixt, (cod caen 4711 Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi ... (vezi toată discuția)
Avize necesare pt deschiderea unui magazin mixt sorinnel_25 sorinnel_25 ce avize sunt necesare pt deschiderea unui magazin mixt pe PFA? (de la ce directii?) (vezi toată discuția)