Buna ziua , prin intermediul unei sentinte civile definitive si irevocabile de acum 10 ani , investita cu formula executorie si executata prin executor judecatoresc,care a intocmit procesul-verbal de incheiere a executarii de la acea data , in dispozitivul sentintei se dispunea " modifica Titlul de proprietate nr ......,emis pe numele ..... ". Executorul judecatoresc a incheiat executarea sentintei cu privire la cheltuielile de judecata , in rest eu am crezut ca institutiile statului , respectiv cele care au emis Titlul se vor ocupa de modificarea lui [ Primaria , Prefectura, OCPI ] ,mai ales ca au fost parte in litigiu .Problema este ca persoana a carui Titlu trebuie modificat, a refuzat sa se supuna si sa il predea de buna voie institutiilor statului pentru a se pune in aplicare prevederile sentintei civile definitive si irevocabile .Mentionez ca Primaria l-a notificat pe respectivul sa se prezinte cu Titlul in original, dar acesta refuza sa se conformeze, deasemenea Titlul respectivului a fost publicat de Primarie intr-un ziar de larga circulatie ca nul de drept in baza unei hotarari a Prefecturii prin care si-a insusit sentinta definitiva si a hotarat ca modificarea Titlului sa se faca prin anularea celui vechi si emiterea unui nou Titlu conform sentintei definitive .Ce ma sfatuiti si ce se mai poate face in aceasta situatie in care nu am putut prin intermediul executarii silite si respectiv executorului judecatoresc sa obtinem "Titlul " ce trebuie modificat de institutiile statului conform sentintei definitive si irevocabile .Multumesc anticipat .B-)