avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod caen pt vanzare accesorii geam termopan
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod caen pt vanzare accesorii geam termopan

Ce cod caen imi trebuie pt un magazin care vinde accesorii de geam termopan?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: adela05 , utilizator 12:13, 3 Aprilie 2012
Nu exista un cod CAEN special pentru aceasta, va puteti incadra in 4759, 4752.
Pe care o pot trece ca si activitate principala?
Eu am intalnit societati cu acest obiect de activitate care au CAEN 4690 - Comert cu ridicata nespecializat ...
magazine care vand geamuri termopan si accesorii si au ca activ principala 4690?
si de ce este comert cu ridicata si nu cu amanuntul? care e diferenta?
Ultima modificare: Marți, 3 Aprilie 2012
Ares-3, moderator
Articolele de fierarie, daca la asta va referiti cand spuneti accesorii pentru geamuri termopan, se incadreaza si in opinia mea la 4752 - Comert cu amanuntul al articolelor de fierarie, al articolelor din sticla si a celor pentru vopsit, in magazine specializate, insa doar daca aveti clienti persoane fizice, care cumpara ''la bucata''.

Insa daca de la dvs. cumpara firme care produc geamuri termopan inseamna ca faceti comert en gros si atunci codul pretabil este cel indicat de freeelis - 4690.

Comertul cu ridicata este comertul en gros (vanzarea in cantitati mari altor comercianti in scop de revanzare) iar comertul cu amanuntul este vanzarea ''la bucata'' clientilor persoane fizice.

Alte discuții în legătură

Firma Voxaledana Voxaledana Buna ziua! Am o firma la care activitatea principala(pe certificatul de inmatriculare) este comert cu ridicata al pieselor si accesoriilor pentru ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare haine second hand ralucadan ralucadan Buna ziua, Care este codul caen care trebuie trecut in statut ca si domeniu principal de activitate pentru vanzarea en-gros/cu ridicata a produselor second ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare decoratiuni de craciun just.rain just.rain Stie cineva care ar fi codul caen pentru vanzarea cu amanuntul al decoratiunilor de craciun (gen beteala, globulete, instalatii de lumini, etc.)? Multumesc ... (vezi toată discuția)