avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... O persoana cu cazier poate candida la functia de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

O persoana cu cazier poate candida la functia de primar?!

Buna ziua,

As dori sa stiu daca pentru un potential candidat la functia de primar exista vreun impediment in a exercita dreptul de a cadida la alegerile locale stiind ca acesta a savarsit in trecut fapte penale care nu sunt sterse din cazier.

Fac mentiunea ca anul acesta la depunerea candidaturilor nu se cere nimic care sa dovedeasca acest lucru nici cazierul , nici macar o banala declaratie pe propria raspundere.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Alegeri locale 2012 - informatii cu privire la lista sustinatorilor pentru candidat independent mondanicolaetoma mondanicolaetoma poate cineva sa ofere imprimatul reprezentand lista sustinatorilor pentru candidat independent si in cate exemplare originale se intocmeste? tot ce se stie ca ... (vezi toată discuția)
Conditii si acte necesare pentru a candida ca primar luca_dinu2001 luca_dinu2001 buna, As avea si eu ceva nelamuriri.De ce acte sunt necesare pentru a candida ca iindependent la primarie?Este suficient daca am flotant pe c.i. pentru a ... (vezi toată discuția)
Depunere candidatura consilier local florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Dacă o persoană dorește să depună candidatură pentru funcția de consilier local, cum se procedează cu semnăturile? Există formulare ... (vezi toată discuția)