avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... card credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

card credit

Am un card de credit la care nu am mai putut plati rata din decembrie 2011 intrucat sunt somera de 8 luni.Locuim intr-un apartament cu chirie, avem 2 copii de 5,5 respectiv 2,5 ani.Sotul este bugetar, mai avem un credit de nevoi personale pentru care s-a facut poprire pe salarul sotului.Am solicitat de nenumarate ori sa mi se reduca rata si bineinteles ca au zis ca nu ma incadrez pentru asa ceva.Imi explica si mie cineva de ce ?Veniturile noastre au scazut in anul trecut de la 4200 ron la 2000 ron.Cardul este de la o societate nonbancara, poate va dati seama de unde.Astept idei, solutii.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Poprire cont mickeysol mickeysol Buna ziua! Am tot cautat pe site un raspuns la problema mea si tot nu sunt lamurit, va rog sa ma ajutati. Am facut un credit pentru nevoi personale acum 5 ani ... (vezi toată discuția)
Banca taransilvania adinag adinag Buna ziua, in cazul in care din motive familiale nu am mai reusit sa achitam ratele necesare la un card de credit nevoi personale-8000ron(in urma ... (vezi toată discuția)
Descoperire card gabriel20001 gabriel20001 Buna ziua!Am luat 3 salarii compensatorii de la banca in valoare de 2000 ron iar de 2 luni nu am mai avut posibilitatea sa achit rata+dobanda cca 350 ron iar ... (vezi toată discuția)