avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ne-au inselat cu o masina si acum sotul meu este ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ne-au inselat cu o masina si acum sotul meu este detinut

buna ziua .asi dori si eu en sfat ca nu stiu ce sa fac?am cumparat o masina in spania .inainte de a cumpara masina am fost la trafic sa vedem daca este in regula .de la trafic ne au spus ca da si atunci am cumparat-o . masina nu am pus-o pe numele nostru pt ca o cumparasem ca sa o vindem .si in plus proprietarul masinii ne dadea un timp.sotul meu a plecat in rominia cu masina si la granita cu slovenia l-au detinut cum ca masina este furata ce trebuie sa facem ca am sunat la ambasada rominiei in slovenia si ne-a spus ca ei nu pot face nimic.nu stiu unde sa ma duc si ce sa fac?va rog dati-mi un sfat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:02, 12 Aprilie 2012
Ati cumparat masina, dar ati lasat-o pe numele proprietarului? Ce acte aveti incheiate pt a dovedi cele spuse?
Ar trebui stiut exact care este problema concreta.
Incercati prin ambasada sa aflati numarul de telefon al avocatului din oficiu si sa luati legatura cu el ca sa aflati clar acuzatia.
Cautati si un traducator pentru discutia cu avocatul din oficiu din Slovenia.

In Spania ar fi recomandabil sa ii angajati avocat daca este nevinovat.
Aveti dreptul de a pleca cu avocat penalist si din Romania insa acesta nu va putea sa il reprezinte in fata instantei.Il va putea asista in fata organului de politie.Acesta poate colabora cu avocatul din Spania in ceea ce priveste apararea si in functie de probe sa va ajute mult.
Ultima modificare: Joi, 12 Aprilie 2012
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
este acuzat de tainuire
In Romania infractiunea de tainuire nu creaza probleme majore.
In Spania depinde cum este legislatia.
un contract de vinzare cumparare care la incheiat cel care ne-a vindut-o

Alte discuții în legătură

Retinut in arest spania Vasilica-Irina Vasilica-Irina 3 baiet locuiesc in spania si cei 3 baieti care au fost chemati cate unu la ore difetite in retinuti la politia spaniola.Pe primul la sunat politia spaniola sa ... (vezi toată discuția)
Am cumparat masina furata brunettzica brunettzica ma confrunt cu o problema grava si va rog sa ma ajutati prietenul meu a cumparat o masina din romania cu numere de italia,proprietarul a spus ca este totul in ... (vezi toată discuția)
Inselat in spania si condamnat la 7luni de inchisoare in slovenia gherghinadragan gherghinadragan aveam o cunostinta care ii prezinta sotului meu pe cineva care vinde o masina.In data de 12.02.2012 vine cu masina sa o vada sotul meu pt o eventuala ... (vezi toată discuția)