#-o Buna,sper ca ma poate ajuta cineva ...am dobandit permisul de conducere cat.,b, in spania si din ghinion l-am pierdut in romania,acum eu nu dispun de bani pt a pleca iar in spania pt al declara pierdut si sa imi cer altul de la politia rutiera din spania,,ma intreb aici in tara unde ma pot adresa pe cale legala sa cer un duplicat al permisului de la pol rutiera din spania....va multumesc:)
va prezentati la sediul Politiei Romane, departamentul circulatie si cereti un act care sa constate dreptul dvs. de a conduce autovehicolul pe drumurile europene, act care sa aiba valabilitate temporara pana la domiciliul dvs. din Spania unde veti cere eliberarea unui duplicat al certificatului de conducere! SUCCES!
Multumesc mult.Dar mai vroiam sa va intreb ceva.Pentru cat timp este valabil acel act,pentru ca nu am posibilitatea momentan de a merge in Spania si as dori sa imi pot rezolva totul de aici?Va multumesc anticipat.
Ai fost la Politia Romana si ai solicitat actul care l.am scris mai sus???? eu cred ca nu. ca urmare degeaba e dulau pe sistem daca tu nu ai fost!!SUCCES!
:sorry: sa stii ca mai departe de politia rutiera din cj nu am ajuns sincer pt asta apelez la cineva care ma poate indruma ,,,cei de la politie zic raspicat ca nu am nici o sansa sa recuperez permisul aici in tara siii punct X-( ,,Am sunat in spania la politia rutiera si miau dat un nr.de lege pt tarile din UE si zice ca politia rom in cazul meu sa ceara date despre permisul meu si obligatoriu sa mil faca direct un permis romanesc sa fiu mai explicit ..mssss mult dulau :)
Permis expirat
selon
o situatie mai speciala : ce se mai poate face in situatia in care s-a dat permisul expirat la preschimbat acum 12 ani, dar nu a mai fost ridicat ? #-o ce se ... (vezi toată discuția)