avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat in Italia pentru 3 ani
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat in Italia pentru 3 ani

de unde trebuie sa mi iau permisul care a fost suspendat pentru 3 ani in italia acum 4 ani?eu conduceam in cartier un autoturism si la o intersectie mi-a intrat in spate un scter am oprit am vazut ca sa ridicat nu aveanimic(aparent)si am stat citeva minute acolo dupa care am plecat crezind ca el find vinovat nu va chema politia,dar a chemat=o.si am fost judecat pentru parasire de lafata accidentului.
acum eu am intrbat la politie in romania de permisul meu,fratele meu in italia nimeni nu stie nimic decit ca apar ca am permis eu acum de unde sa-l iau inapoi?carabinieri au zis sa-mi caut avocata dar nici pe ea no mai gasesc...multumesc dak puteti sa ma ajutati..

#-o

Alte discuții în legătură

Accident rutier petru33 petru33 Bun a ziua ma puteti ajuta cu o problema .Ma deplasam pe in drum cu prioritate si de pe in drum seundar sa bagat in fata un autoturism LA venirea politiei ... (vezi toată discuția)
Permis strain suspendat in romania si plangere anulata in parte nilatac22 nilatac22 Buna seara tuturor, sper sa sa gasesc un raspuns la nelamurirea mea. In data de 19/08/2016 ma deplasam cu masina si la o intersectie un autovehicul era parcat ... (vezi toată discuția)
Eveniment rutier (bicicleta vs masina de scoala) --> "auto-accidentare"?!?! EdgeGL EdgeGL Stimati colegi de forum, doresc sa va relatez si sa va cer sfatul, in calitate de victima a unui eveniment rutier din data de 27.07.2023 (8:59 AM). Cu ... (vezi toată discuția)