avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Comert sau comenzi??
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Comert sau comenzi??

Bunaziua
Vreau sa fac comenzi din china de produse la cererea clientilor, pe aceasta idee nu stiu cum sa procedez legal.
Imi trebuie o firma sau un PFA?
Ma gandesc ca nu o sa am angajati si cand dau facturi nu stiu daca le inchid cu valoare intreaga a produsului(adica cat a platit clientul pe produs) sau doar cu cat l-a costat comanda/transportul din valoarea produsului?!
Mentionez ca vreau sa aduc produse tip replici, ceea e nu este legal de comercializat fiind copii ale unor obiecte sub marca inregistrata. Tot odata eu pot importa si cu factura.

Vreau sa ma gandesc la o solutie sa fac asta legal si cat mai usor pt mine. Poate ma puteti ajuta cu un sfat.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Evitarea taxelor vamale si a tva-ului pt importurile din china MirelaRotarescu MirelaRotarescu Buna ziua! 1. Urmarind pe forum discutia privind plata de taxe vamale si TVA pentru comenzile online provenind din China, sa inteleg ca pentru a evita orice ... (vezi toată discuția)
Magazin online. e-commerce. dropshipping oanadragoi oanadragoi Buna ziua. Intentionez sa incep o mica afacere dupa modelul \"dropshipping\". Momentan doresc sa tin legatura cu un furnizor din China. Infiintez un magazin ... (vezi toată discuția)
Tva in regim dropshipping pentru romania StefanRad StefanRad Buna ziua! Detin o firma neplatitoare TVA si as dori sa fac dropshipping direct din china in Romania si am cateva nelamuriri in privinta platii TVA-ului pentru ... (vezi toată discuția)