dupa cum am mentionat povestea mea aici www.avocatnet.ro/con ... :
Angajatorii ma tot amana ca nu au calculat inca ce bani trebuie sa primesc... si mi-a zis si ca incearca sa ma ajute cu ceva ajutor de la stat cum nu am 12 luni lucrate maternitate nu voi primi asa ca ma ajuta ei si cred ca asta e sa ma tot amane si sa teraca timpul,iar salarul meu tot nu l-au calculat...
eu luam 600 ron si nu stiu cum se calculeaza ca sunt angajata din 1 sept 2011.neavand un an am inteles ca primesc mai putin pentru concediu,dar nici aia nu i-am primit.angajatorul a calculat ca as lua 285 ron,dar ca 450 ar fi sa imi scada pentru inventarul pentru care nici macar nu am semnat nimic.si daca sunt 285 ron deja suntem in luna mai si eu pe anul 2012 nu am primit absolut NIMIC! sa tot stau sa astept sa imi calculeze ei salarul ssau asta cu ajutorul social o fi doar o tragere de timp sa o faca pe oamenii buni cu pana scapa de mine? nu stiu ce sa mai cred si ce sa fac...
Multumesc anticipat
1. - V-am recomandat sa sesizati Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate.
- Daca mai intarziati mult nu veti mai putea recupera banii nici prin hotarare judecatoreasca.
2. Acum va mai recomand sa faceti urgent o sesizare si la ITM.
3. Angajatorul va duce cu vorba pana se va prescrie termenul in care puteti sa solicitati drepturile banesti.
4. Pentru copil veti beneficia de alocatia de stat pentru copii care este de 200 lei lunar pana va implini 2 ani si apoi de 42 lei lunar pana va implini 18 ani.