avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contraventionala

buna ziua! ma aflu in proces cu ipj pentru depasirea vitezei cu peste 50, la dosar ei au depus pentru proba cu inscrisuri, fotografia radar, buletinul metrologic, raportul procesului verbal si mai spun ei ca au depus atastatul operatorului radar dar care lipseste dela dosar, cu toate acestea eu cerusem si ordinul de servici al operatorului radar, dovada autotestarii aparatului radar, intrebarea mea este daca pot ataca faptul ca acestea lipsesc de la dosar mai ales ca ei spun ca atestatul operatorului l-au depus dar lipseste?
Introduceti document catre instanta in care precizati inartvertenta intre sustinerea partii de introducere proba si realitatea inexistentei acesteia in dosar
asta o pot face in ziua infatisarii sau trebuie depusa inainte?
ordinul de serviciu stiti cumva il pot cere ,sau nu sunt obligati sa il depuna?
multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Mai 2012
nicolaecristian, utilizator
Ambele ipoteze...puteti sa solicitati si ordinul de serviciu, ramane ca instanta sa aprecieze utilitatea acestuia in solutionarea contestatiei
multumesc! am termen pe 10 voi reveni sa va spun verdictul.
o zi buna!
daca aparatul radar este avizat metrologic va zbateti degeaba. Ce relatie poate fi intre atestat, ordin de serviciu si viteza masurata cu un aparat avizat metrologic? Din ce ati postat pana acum consider ca aveti sanse de maxim 5% succes. M-as bucura sa ma contraziceti. Oricum, mai vorbim.

Alte discuții în legătură

Radarele politiei Mihail Cazacioc Mihail Cazacioc Un cetatean a fost surprins de radar circuland cu viteza pe un segment de drum unde limita este de 50 Km/h si i s-a comunicat ca ar fi avut 102 km/h. I ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda viteză Busugaby Busugaby Am fost sancționat pentru viteza de 152 km/h pe limita de 100km/h, mentionez ca mașina de poliție era în mișcare și avea și viteza mare, peste 80 km/h ... (vezi toată discuția)
Masurare radar in conditii de perturbatii electromagnetice bogdan_smeu bogdan_smeu Salutare intregii comunitati. Doresc sa mentionez ca apreciez foarte tare toti specialistii care dau raspunsuri dezinteresate atator neinstruiti - cum sunt si ... (vezi toată discuția)