avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de maternitate

Am auzit ca din data de 01. ianuarie 2005 concediu pentru cresterea copilului o sa fie 3 ani si indemnizatia 10 000 000 lei.
Daca paote sa ma ajute cineva prin ce act normativ se regelentaza acest aspect (H.G., O.U., L?).
Va multumesc!
Din pacate acestea sunt simple zvonuri.

>Am auzit ca din data de 01. ianuarie 2005 concediu pentru cresterea copilului o sa fie 3 ani si indemnizatia 10 000 000 lei.
>Daca paote sa ma ajute cineva prin ce act normativ se regelentaza acest aspect (H.G., O.U., L?).
>Va multumesc!

>Am auzit ca din data de 01. ianuarie 2005 concediu pentru cresterea copilului o sa fie 3 ani si indemnizatia 10 000 000 lei.
>Daca paote sa ma ajute cineva prin ce act normativ se regelentaza acest aspect (H.G., O.U., L?).
>Va multumesc!

>Va multumesc!

>Va multumesc!

>Si pe mine m-ar interesa sa aflu ce act normativ regl acest lucru.
>
>>Am auzit ca din data de 01. ianuarie 2005 concediu pentru cresterea copilului o sa fie 3 ani si indemnizatia 10 000 000 lei.
>>Daca paote sa ma ajute cineva prin ce act normativ se regelentaza acest aspect (H.G., O.U., L?).
>>Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil 2 ani simonette_74 simonette_74 sunt in concediu de crestere copil pana in ian 2010. vreau sa stiu daca voi ramane insarcinata pana in ian 2010 voi putea beneficia de concediu ingrijire ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului, 85% din care salar vr_anca vr_anca Buna ziua! Va rog, daca se poate, sa-mi oferiti o informatie. In data de 14.03.2006 am nascut primul copil, situatie in care am intrat in concediu de crestere ... (vezi toată discuția)
Valoarea indemnizatiei de maternitate/cresterea copilului florin2006 florin2006 Va rog sa ma ajutati sa clarific urmatoarea problema legata de indemnizatia pentru cresterea copilului. Eu beneficiez de aceasta indemnizatie din luna ... (vezi toată discuția)