Am auzit ca din data de 01. ianuarie 2005 concediu pentru cresterea copilului o sa fie 3 ani si indemnizatia 10 000 000 lei.
Daca paote sa ma ajute cineva prin ce act normativ se regelentaza acest aspect (H.G., O.U., L?).
Va multumesc!
>Am auzit ca din data de 01. ianuarie 2005 concediu pentru cresterea copilului o sa fie 3 ani si indemnizatia 10 000 000 lei.
>Daca paote sa ma ajute cineva prin ce act normativ se regelentaza acest aspect (H.G., O.U., L?).
>Va multumesc!
>Am auzit ca din data de 01. ianuarie 2005 concediu pentru cresterea copilului o sa fie 3 ani si indemnizatia 10 000 000 lei.
>Daca paote sa ma ajute cineva prin ce act normativ se regelentaza acest aspect (H.G., O.U., L?).
>Va multumesc!
>Va multumesc!
>Va multumesc!
>Si pe mine m-ar interesa sa aflu ce act normativ regl acest lucru.
>
>>Am auzit ca din data de 01. ianuarie 2005 concediu pentru cresterea copilului o sa fie 3 ani si indemnizatia 10 000 000 lei.
>>Daca paote sa ma ajute cineva prin ce act normativ se regelentaza acest aspect (H.G., O.U., L?).
>>Va multumesc!