momentan detin un autoturism la care fostul proprietar nu a platit taxa de poluare pentru ca a castigat in instanta anularea ei(cam acum 1 an).Acum ma gandeam daca eu vreau sa o vand mai departe,noul proprietar plateste taxa in cazul in care legea nu se schimba?Mentionez ca masina este inmatriculata in RO si pe numele meu in momentul de fata.
Pana in 13 ian. 2013 nu se plateste taxa la instrainarea autoturismului, dar ulterior da. Deci, cine o cumpara ar trebui sa se grabeasca. Prevederile din Legea nr. 9/2012 si din Normele de aplicare ale acesteia referitoare la instrainarea autoturismului sunt in vigoare, dar aplicarea lor este suspendata pana in 13.01.2013. Dupa aceasta data, va trebui contestata in instanta noua taxa. (La brasov se admit actiunile vand ca obiect restituirea noii taxe prevazute de lg. 9/2012)
Am cumparat acum o masina a carui taxa a fost castigata in instanta,va trebui sa platesc taxa cand o voi inscrie pe mine?multumesc
(taxa nu afost recuperata)
Noua taxa auto
dinuv
va salut.am o intrebare legata de noua taxa auto,aplicabila din 2013.daca eu cumpar anul acesta(2012)o masina din germania,fabricata in 2002 de ex.,si o ... (vezi toată discuția)