avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reputatia profesionala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reputatia profesionala

Dar daca angajatorul nu e obligat s-o elibereze, ceea ce e echivalentul la a zice ai o proasta reputatie profesionala si sociala?

Sa presupunem ca anagajatorul si-a inscenat penal un angajat, a dat declaratii oficial si neoficial in toate partile aducand daune reputatiei profesionale si onoarei angajatului maxim. Aceasta nu constituie un caz concret de daune aduse reputatiei
in civil, chiar doar si pe faptul ca a refuzat sa elibereze o referinta oficial?

Certificatul de reputatie profesionala si sociala este obligatoriu a se elibera, la fel ca adeverinta de venit?
Ultima modificare: Vineri, 25 Mai 2012
masayoshi, utilizator

Alte discuții în legătură

Insulta, injurii si calomnie gigione01 gigione01 Lucrez ca fochist in cadrul DGASPC la un centru de integrare prin terapie ocupationala.Nu am prea mare legatura cu ceea ce se intampla in pavilionul cu ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru pt persoanele cu handicap grav (cu asistent personnal / insotitor) lonley-wolf lonley-wolf Exista vreun articol de lege, o lege speciala, ceva, orice care sa permita [u][b]reducerea taxei de timbru judiciar la un nivel cat de cat platibil, scutirea ... (vezi toată discuția)
Procedura scrisoare de recomandare atalinna atalinna Ptr ca si pana acum am primit raspunsurile dorite ma reintorc cu o intrebare legata de atestatul de traducator/interpret.Una dintre cerinte ... (vezi toată discuția)