avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract inchiriere intre 2 firme
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract inchiriere intre 2 firme

Buna ziua,am o intrebare referitor la un contract de inchiriere sau prestari servicii intre 2 firme si anume:detin o soc.comerciala in Romania care detine in leasing un autoturism cu care muncesc in Spania,iar aici in Spania la fel am o societate comerciala,intrebarea este daca se poate face un contract de inchiriere al autoturismului sau un contract de prestari servicii intre firmea mea din Ro si firma din Spania fara a cere aprobare de la firma de leasing din tara sau se poate face doar intre cele doua firme???Va mutumesc si astept un raspuns!

Alte discuții în legătură

Administrator (asociat unic) cetatean roman al unui srl bulgar este exceptat de la legea celor 90 zile? petit1979 petit1979 Buna seara Am urmatorul caz: eu sunt administratorul si asociatul unic al unei socitati comerciale in Bulgaria, socitatea are inmatriculata un autoturism pe ... (vezi toată discuția)
Achizitie autoturism dana erdei dana erdei Buna ziua, Va rog aveti amabilitatea de a imi da un raspuns in cazul achizitiei autoturism in leasing de la o societate din tara se poate deduce tva de ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru firma de inchirieri auto Nikoletta001 Nikoletta001 Buna ziua, am si eu o nelamurile cu privire la contractul de comodat. Vreau sa stiu daca pot face contract de comodat cu masina proprie - de pe persoana fizica ... (vezi toată discuția)