Depinde ce au facut cu ea... daca au folosit-o pe post de maciuca sau au stricat-o ca sa ii provoace o suferinta copilului, cam da.
Daca s-au jucat, desi copilul nu le-a dat-o, atunci tot rau e.
Daca doar s-a intamplat (credeti-ma pe cuvant, cu copiii sa nu te pui!), atunci doar se cumpara o alta umbrela, se cer scuzele de rigoare de catre parintii "terminatorilor" si cam atat.
In general se rezolva intamplarile de acest fel fara interventia autoritara a scolii.
Ce v-am zis mai sus. Depinde ce au facut cu umbrela. Daca a fost vorba de vreo bataie cu umbrela, e destul de rau. Daca s-au jucat, nu inteleg de ce s-a ajuns la reclamatii.
Cum a fost? :secret:
Pai ei in clasa se mai cearta din cand in cand cu acea colega, dar in ziua cand i-au stricat umbrela ea nu a fost la scoala si umbrela si-a uitat-o. ei au rupt umbrela, in rest n-au facut nimic
Vatamare corporala
NegruPaul
Anul trecut la sfarsitul lunii Septembrie,cand a terminat orele si venea acasa fiului meu i-a rupt piciorul un coleg de clasa cunoscut agresiv.La un metru de ... (vezi toată discuția)
Bullying la școală
camelllia
Buna ziua,
am un copil clasa 5-a la un liceu. Am zis ca primele 2 luni sunt de acomodare, in special baietii incercand sa stabileasca niste ierarhii, dar in ... (vezi toată discuția)