alinastan a scris:
Buna ziua,
Am o problema, de curand am fost sa platesc impozitul la masina, casa si locul de parcare si mi-a fost dat sa vad cum o amenda luata in februarie si platita in termen de 24 de ore mi-a fost inregistrata la Directia Taxe si Impozite ca fiind neplatita. Culmea este ca am avut chitanta pana acum doua luni insa nu reusesc sa-mi amintesc daca am aruncat-o sau am plasat-o pe undeva.
Acum sunt nevoita sa platesc inca de doua ori valoarea acelei amenzi. Va rog sa-mi trimiteti un raspuns privitor la aceasta problema, deoarece nu mi se pare corect fata de mine sa mai platesc inca o data o amenda deja platita, muncesc, imi platesc toate datoriile catre stat si mi e pare normal ca acesti functionari publici sa fie mai responsabili cu banii mei. De ce trebuie sa platesc din nou? Din cauza incompetentei lor? Suma nu este mare numai ca nu mi se pare corect ca statul sa-mi ia bani in plus, bani nemeritati.
Va multumesc anticipat.
Cu stima.
Nu ati zis si ce reprezenta aceea amenda sau de cine a fost ea constatata si "acordata",.
Aveti posibilitatea sa mergeti la ghiseul sau institutia unde ati platit respectiva amenda si sa solicitati eliberarea unei copii de pe chitanta.
Ceea ce vi s-a intamplat nu este neaparat incompetenta functionarilor de la impozite si taxe, poate sa fie chiar neglijenta dumneavoastra , pentru ca in procesul verbal se mentioneaza ca trebuie sa trimitrti dovada platii la agentul constatator. ati facut acest lucru?