avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Art.80 alin.1 din legea 67/2004
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Art.80 alin.1 din legea 67/2004

Interzicerea, comercializarea si consumul bauturilor alcoolice in spatiul de protectie al sectiei de votare. Asta spune legea. Care are spatiul, mai departe de 500m, ala are voie sa comercializeze bauturi alcoolice? Pentru asta sunt amenzi daca ma prinde politia?
Ultima modificare: Duminică, 10 Iunie 2012
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Reglementarea consumului de alcool si tutun adinna66 adinna66 As dori sa aflu daca si cum se pedepseste un adult/persoana fizica, altul decat parintele, prin intermediul caruia un minor are acces la tutun si alcool. (vezi toată discuția)
Vanzare bauturi alcoolice davidescucostel davidescucostel Buna ziua As vrea sa stiu la ce distanta de un stadion nu este voie comercializarea bauturilor alcoolice . Am un magazinel la aproximativ 500 ... (vezi toată discuția)
Am fost acuzat de conducere sub influența băuturilor alcoolice, dar eram în spatele mașinii când am fost depistat Mihaitadani Mihaitadani Buna dimineata! Of, nici nu stiu cum sa incep, in data de 10 febr 2018 am fost depistat cu o alcoolemie de 0,68 in etilotest, am fost dus la spital unde s-ar ... (vezi toată discuția)